.:: PACSAI Fémhordógyártó Kft. ::.
Céginformációk:

A PACSAI Fémhordógyártó Kft., mint a HALADÁS Szövetkezet Fémhordógyártó Üzemének jogutódja 1977 óta gyárt ipari felhasználásra szolgáló különböző fém és műanyaggal kombinált csomagolóeszközöket, elsősorban acéllemez hordókat és tartályokat.

A felhasználói igények növekedése és a piac bővülése folyamatosan szükségessé teszi a termékválaszték bővítését és a gyártókapacítás korszerűsítését, teljesítőképességének növelését.


Ennek eleget téve ismert cégtől termékeinek magas szinvonalú gyártására know-how-t és Zalaszentmihályon újonnan felszerelt termelő üzeme részére gyártóeszközöket, felületelőkészítő- és festőberendezéseket vásárolt.

1996 évtől a TÜV által tanúsított minőségügyi rendszert vezetett be és működtet, amely megfelel a DIN EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek.

Szakemberei által megvalósított gyártástechnológia biztosítja, hogy a termékek minősége és műszaki paraméterei maradéktalanul kielégítik a nemzetközi előírásokat és szabványokat, amelyek különösen a veszélyes áruk csomagolására és szállítására vonatkozóan igen szigorúak.


Az illetékes hatóságok folyamatosan ellenőrzik és tanúsítják, hogy a termékek az ADR, ADN, RID, IATA és IMDG Code előírásoknak megfelelnek.

Élelmiszeripari célra gyártott acéllemez hordók előírás szerinti felhasználhatóságát az illetékes intézmények (OÉTI, KÉKI) tanusítják.A jelenleg gyártott csomagolóeszközök az alábbi termékcsaládokba sorolhatók:

1.

2.

3.


4.

5.

Hagyományos kivitelű, nem levehető fedelű acéllemez hordók 216,5-120-60 literes űrméretekben.

Optimálisan üríthető fedelű (ODD), nem levehető fedelű acéllemez hordók 216,5-120-60 literes űrméretekben.

Optimálisan üríthető fedelű (ODD), egymásra elmozdulásmentesen rakható, nem levehető fedelű acéllemez hordók 60-50-40-30-28-25 literes űrméretekben.

Nagy sűrűségű polietilén (HDPE) betétes összetett csomagolóeszközök - acéllemez hordók 205-120-60 literes űrméretekben.

Levehető fedelű acéllemez hordók (tonnerok) 216,5-120-60-40-32 literes űrméretekben, behúzott illetve palásttal azonos méretű betöltő nyílással.
Minden jog fenntartva 2004 (c) PACSAI Fémhordógyártó Kft.